OBS se venligst nederst på siden vigtig information.

UDDANNELSESLÆGER

Det er nødvendigt at uddanne de næste generationer af læger, så vi også i fremtiden har højtuddannede og kvalificerede læger til at hjælpe, når der bliver brug for det.

Efter afsluttet universitetseksamen og aflagt lægeløfte er man læge. Men der skal en mangeårig videreuddannelse til på sygehuse og i praksis, inden man er blevet speciallæge i almen praksis.

Første trin i uddannelsen er basisuddannelsen, som alle læger skal igennem. Den er 1-årig og består af enten 1 år på sygehus eller af ½ år på sygehus afløst af ½ år i praksís.

Hvis man skal være speciallæge i almen medicin (praktiserende læge), skal man gennem en 5-årig uddannelse, der rummer en del forskellige ansættelser:
2 x ½ år i praksis, derefter 2½ år i forskellige sygehusansættelser og derefter yderligere 1½ år i praksis.

Vi sætter en ære i at uddanne gode læger i vores praksis. Derfor gør vi meget ud af uddannelsen i hverdagen. Det betyder, at den uddannelsessøgende læge altid har en speciallæge i almen medicin i nærheden og ved, at de til enhver tid kan få hjælp. Derudover bliver alle konsultationer gennemgået dagligt med Tine Dreijer.

Det betyder, at du trygt kan benytte vores uddannelseslæger!

Følgende uddannelseslæger er i øjeblikket under uddannelse på vores klinik:

 

 

Mads Siig Hollnagel

Jeg er ny Introduktionslæge i perioden 01.09.23-29.02.23.

Jeg er uddannet læge fra Syddansk Universitet januar 2021

Siden da har jeg arbejdet på ældremedicinsk afdeling samt akutmodtagelsen på OUH efterfulgt af 2 års arbejde i almen praksis i Kerteminde.

Jeg ønsker at specialicere mig som praktiserende læge og ser frem til at møde jer i min tid her i huset.

 

 

Frederik Pustelnik

 

Ny hoveduddannelseslæge fra 1/3 2021-31/8 2021.

Jeg er uddannet læge fra SDU i odense 2018.

Jeg er ved at uddanne mig til praktiserende læge.

Udover at have arbejdet i forskellige  lægehuse i sammenlagt 1 år , har jeg haft ophold på Mave/Tarm kirugisk afd .OUH (1/2år) . Lungemedicinsk OUH (1) år og i Akut modtagelsen (FAM) OUH.